Raimondo DVE 224

Bianca - regionsmester i Ørnhøj

Bianca til Dyrskue i Skive

Bianca er dronningen på farmen. Hun er født 11 april 1987. Vi købte hende af Conni Lynge, da hun var 6 måneder gammel - ikke nogen stor skønhed, måske - men hun var efter DVE 224 Raimondo, og ifølge Merete betød det mere end alt andet. Og det har jo siden vist sig at passe meget godt. Som føl voldte hun godt nok en smule problemer. Mest fordi hun vist nok troede hun var hingst, med deraf følgende mere eller mindre vellykkede forsøg på at bide, sparke eller stejle i/på os begge.

Men det fik vi talt lidt!!!! med hende om, og hun blev en super springhest. Hun har gået konkurrencer siden hun var 4 år, og hun har nok næsten 200 placeringer i spring, heraf ca. 50 1. pladser, til og med LA.

Bianca har godt nok væsentlig større kapacitet, men Merete, som er god nok til at springe højere, blev lidt nervøs med alderen, og Aage som jo startede noget senere med at ride, turde godt men var ikke dygtig nok til at styre damen. Hvilket også er sin sag.

Men hun er verdens bedste hest, og Aage rider stadig konkurrencer på hende et par gange eller 3 om året - på LC niveau. Hun myrder de 2 "små" hvis ikke hun kommer af sted en gang imellem....


Resultater: http://www.infosport.dk/cgi-bin/MMS.drf/rekvisit_info.hms?rekv=116296

Søg på andre år - det er et stykke tid siden hun har startet distriktsstævner.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.01 | 16:51

Denne side trænger da vidst til en kraftig opdatering 😂🤗

Kh Anne

...
08.10 | 14:24

Hej, vi har haft British Shorthair i mange år, nu er den sidste desværre død 17 år gammel. Derfor ser vi os om efter en lille han killing. Har du killinger? Dbh

...
07.10 | 22:58

vi har en hun, der er parret - vi kan formodentlig se tirsdag eller onsdag om hun er. derfra går der cirka 42 dage til der kommer killinger.

...
02.10 | 20:47

Hej. Vi er en familie på 4 der leder efter en british shorthair han killing. Farven er næsten lige meget. Har i nogen til salg?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE