Raica er født d. 19/3-1996. Hende købte vi også af Conni - dog inden hun blev født - nærmest et bestillingsarbejde.

De første år af hendes liv brugte hun på at komme til skade. Hun havde nær tabt en hov p.g.a. en kæmpe byld. Desuden har hun haft brækket næsen og et griffelben i et forben. Bare for at nævne de mere alvorlige.

Hun er en vågen dame, nok fordi hendes morfar er ren fuldblod, men det er på den gode måde (sådan da🤭) for hun er ikke bange for noget, hverken på en springbane eller udenfor.

Det ender jo nok med at Merete får lavet hende til dressurhest, på trods af afstamningen (Raimondo/ Jet Stream XX), men hun har startet LC dressur en gang og blev placeret pænt midt i feltet med lige over 60%. Ellers har hun en del placeringer i LD og LC spring.

Hun er en rigtig kælepot og elsker at blive nusset med.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.05 | 18:24

Hej
Jeg vil høre om i venter eller forventer creme briter i år? Jeg får anden killing en lilla brite i august, men vil have to killinger ialt.
Mvh Lajla

...
14.04 | 16:50

Hej - vi har ikke nogen for øjeblikket - vi har planlagt en parring, men vi venter på, Fie kommer i løbetid. Mvh. Merete og Aage

...
14.04 | 13:17

Hej
Jeg vil høre om i stadigvæk har killinger til salg og h os i har hvad prisen er.
Hilsen Sara

...
10.04 | 11:14

Hej. Tak for din henvendelse. Vi har desværre ikke mulighed for at lave andet end creme for øjeblikket. Hvis du vil have blå, er der killinge lister. Mvh. Aage

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE