Raica er født d. 19/3-1996. Hende købte vi også af Conni - dog inden hun blev født - nærmest et bestillingsarbejde.

De første år af hendes liv brugte hun på at komme til skade. Hun havde nær tabt en hov p.g.a. en kæmpe byld. Desuden har hun haft brækket næsen og et griffelben i et forben. Bare for at nævne de mere alvorlige.

Hun er en vågen dame, nok fordi hendes morfar er ren fuldblod, men det er på den gode måde (sådan da🤭) for hun er ikke bange for noget, hverken på en springbane eller udenfor.

Det ender jo nok med at Merete får lavet hende til dressurhest, på trods af afstamningen (Raimondo/ Jet Stream XX), men hun har startet LC dressur en gang og blev placeret pænt midt i feltet med lige over 60%. Ellers har hun en del placeringer i LD og LC spring.

Hun er en rigtig kælepot og elsker at blive nusset med.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.01 | 16:51

Denne side trænger da vidst til en kraftig opdatering 😂🤗

Kh Anne

...
08.10 | 14:24

Hej, vi har haft British Shorthair i mange år, nu er den sidste desværre død 17 år gammel. Derfor ser vi os om efter en lille han killing. Har du killinger? Dbh

...
07.10 | 22:58

vi har en hun, der er parret - vi kan formodentlig se tirsdag eller onsdag om hun er. derfra går der cirka 42 dage til der kommer killinger.

...
02.10 | 20:47

Hej. Vi er en familie på 4 der leder efter en british shorthair han killing. Farven er næsten lige meget. Har i nogen til salg?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE